Wilton Punch, Cut, Decorate!

 

Nu nieuw bij Het Taartatelier Dur! De nieuwe trend van Wilton! De Punch, Cut, Decorate! Een nieuwe,snelle manier om uw taart, cupcakes en koekjes leuk te versieren. Een uitgebreide collectie Punchers en SugarSheets, handige tools, teveel om op te noemen!

Er zijn 2 Basis Puncher Sets, één voor de randen, één voor figuurtjes. Bij beide sets = een insert bijgesloten, zodat u direct aan de slag kunt. Voor beide basissets zijn uitbreidingen te verkrijgen.

Creëer snel en eenvoudig een reeks van perfecte gestanste eetbare vormen. Met de punch en verwisselbare cutting inserts zijn de decoratie-mogelijkheden oneindig. Deze punchers werken geweldig in combinatie met de sugar sheets (eetbare vellen papier) in diverse kleuren en motieven. maar ook bruikbaar met gumpaste en rolfondant!

Het stansen gaat snel en eenvoudig, plaats de 2-delige cutting inserts in de basis puncher, plaats een sugar sheet of uitgerolde lap fondant tussen de inserts, druk naar beneden. Indien u een andere vorm wilt stansen verwisselt u alleen de inserts. Diverse inserts los verkrijgbaar zoals een vlinder, hart, bloem en spiraal. U bevestigt de uitgestanste figuren en randen met een beetje piping gel of eetbare lijm.

Alleen met de hand afwassen. De siliconen kap zorgt ervoor dat de verschillende delen veilig en netjes kunnen worden opgeborgen. Alleen geschikt voor gebruik met levensmiddelen.

De artikelen mogen niet in de vaatwasser in verband met kromtrekken!

© 2010 - 2024 Het Taartatelier Dur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel