Algemene voorwaarden

 

Het Taartatelier Dur, staat ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 50164678.

 

Algemene voorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Het Taartatelier Dur en van toepassing op al onze producten, diensten en leveringen. Afwijkingen op deze voorwaarden zijn alleen geldig indien, anders schriftelijk is overeengekomen tussen het Taartatelier Dur en de klant.

 

Prijzen
Alle prijzen zijn in € (euro), inclusief BTW (21% of 6%) en exclusief eventuele verzendkosten. De prijzen zijn gebaseerd op prijzen van materialen, lonen, sociale -, fiscale lasten, invoerrechten en vrachtkosten, welke gelden op het moment van aanbieding. Indien deze prijzen door prijsstijging van grondstoffen, materialen, hulpmaterialen, onderdelen, vervoerskosten, lonen, assurantiepremies, fiscale lasten, invoerrechten, valutakoersen e.d., sinds de datum van aanbieding een verhoging hebben ondergaan is Het taartatelier Dur gerechtigd de prijs die overeengekomen is te verhogen.

 

Levertijden

Artikelen op voorraad, worden binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling aangeboden bij een gekozen pakketservice, tenzij u ervoor gekozen heeft de bestelling af te willen halen (Zie punt: Bestelling afhalen). Er wordt contact met u op genomen via de e-mail voor een afspraak. Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar, mocht het echter niet mogelijk zijn om het artikel binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling aan te kunnen bieden aan een pakketservice, dan stellen wij u direct op de hoogte. Wij zenden artikelen niet na, uw bestelling wordt in 1x verstuurd. Mocht het onmogelijk zijn om bestelde artikelen binnen 30 dagen te leveren, dan heeft u de mogelijkheid de bestelling van desbetreffende artikelen te annuleren.

 

Bestelling afhalen
Het is alleen mogelijk om de bestelling af te halen op afspraak, via e-mail:  info@hettaartatelier.nl

 

Verzendkosten
Het Taartatelier Dur, maakt voor verzenden gebruik van diverse pakketservices. Verzendkosten komen voor rekening van de klant. Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en volume van de zending. Wij streven ernaar om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. In het bestelproces worden de verschuldigde verzendkosten gemeld. 

 

Betalen
De betaling dient te geschieden voor levering, hetzij contant, hetzij via bankoverschrijving of I-deal. Na ontvangst van de betaling gaan wij over tot levering. De betaling dient binnen 10 werkdagen te zijn voldaan. Mocht binnen deze termijn niet aan de betalingsverplichting zijn voldaan dan vervalt de bestelling en wordt de koopovereenkomst ontbonden. Zolang de klant niet volledig heeft voldaan aan de betalingsverplichting, blijft het geleverde artikel eigendom van Het Taartatelier Dur.

 

Retourneren

Op alle aankopen geldt de wettelijke zichttermijn van 7 dagen. Dit houdt in, dat de klant, zonder enige verplichting, het recht heeft binnen 7 dagen de artikelen, in originele verpakking retour kunnen sturen. Deze artikelen mogen uiteraard niet gebruikt of beschadigd zijn. Echter dient de klant wel aan alle voorwaarden voor terugzending te voldoen.

Ruiling of retournering van eetbare producten is niet mogelijk.

Retourneren en/of ruilen is alleen mogelijk als er voorafgaand contact is geweest via de e-mail. De kosten voor het retour sturen komen voor rekening van de klant.

Na ontvangst van het geretourneerde product en onze goedkeuring over de staat van het product, ontvangt u van het Taartatelier Dur een Tegoed/Cadeaubon, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen.

 

Privacy

De door u beschikbare persoonsgegevens worden uitsluitend door Het Taartatelier Dur gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

 

Klachten en opmerkingen
Het Taartatelier Dur streeft naar een snelle afhandeling van uw bestelde producten. Mocht u klachten of opmerkingen hebben over uw bestelling mail ons dan binnen 2 dagen naar info@hettaartatelier.nl

Afwijkingen van foto`s, kleuren foutieve prijsmeldingen etc. kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Het Taartatelier Dur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel