Verzenden & Retouneren

 

Verzending

 

Artikelen op voorraad, worden binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling aangeboden bij PostNL, tenzij u ervoor gekozen heeft de bestelling af te halen. Er wordt dan contact met u op genomen via de e-mail voor een afspraak. Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar, mocht het echter niet mogelijk zijn om het artikel binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling aan te bieden aan PostNL, dan stellen wij u daarvan direct op de hoogte. Wij zenden artikelen niet na, uw bestelling wordt in 1x verstuurd. Mocht het onmogelijk zijn om bestelde artikelen binnen 30 dagen te leveren, dan heeft u de mogelijkheid de bestelling van desbetreffende artikelen te annuleren.

 

Verzendkosten pakketten

Bestellingen tot 30 kg met een orderbedrag van € 150,00 en meer worden (binnen Nederland) gratis verzonden. Bestellingen boven de 30 kg en boven de € 150,00 worden de extra verzendkosten in rekening gebracht.

 

Bestellingen tot 10 kg met een orderbedrag van € 200,00 en meer worden (naar België) gratis verzonden. Bestellingen boven de 10 kg en boven de € 200,00 worden de extra verzendkosten in rekening gebracht.

 

Retourneren

Op alle aankopen geldt het wettelijk zichttermijn van 7 dagen. Retourneren en/of ruilen is alleen mogelijk indien er voorafgaand contact is geweest via e-mail.
Na ontvangst en beoordeling van de retour gezonden artikelen ontvangt u van ons een tegoedbon. De retour-verzendkosten zijn voor rekening koper.

Artikelen die niet meer in de originele verpakking zitten en/of gebruikt zijn, worden niet meer retour genomen.

Retourzending van eetbare producten is niet mogelijk!

 

 

© 2010 - 2023 Het Taartatelier Dur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel